Serie “Souvenirs from Nature” 

The sculptures in my serie “Souvenirs from Nature” (2017 -2021)

can be found in the garden or in the forest. 

Forms in my sculptures relate to shapes found in nature, but break traditions as they evolve into objects with personalities of their own.

The serie “Souvenirs of Nature” deals with the constant battle of life one finds when truly looking beneath the obvious.

 
Keramiek geïnspireerd door de natuur.

 

De Serie “Souvenirs from Nature” zijn keramische sculpturen die zo maar gevonden kunnen worden in de zee of ergens in de natuur.

Wie wil er geen Souvenirs uit de natuur? Soms vind je iets in de natuur dat zo bijzonder is dat het mee naar huis neemt. Vaak zit er een herinnering aan vast, of doet het je aan iets denken. Dat gevoel dat je als kind had, dat je fantasie op hol sloeg bij het zien van een bast van een boom of van een bloem. Ik raakt geïnspireerd door dingen, objecten die ik tegen kom in de natuur. Ik neem ze niet mee, maar ik maak er zelf een beeld van zoals ik mij het herinner, met het gevoel dat ik erbij had. Ik laat mij fantasie erop los..