Op Hemkeramiekmarkt-Dwingelooelvaartsdag 25 mei 2017 vind voor de 25e maal de Keramiekmarkt Noord-Nederland Dwingeloo plaats. Je kan mij er ook vinden.. van 10.00 tot 17.00

meer info: www.keramiekmarktdwingeloo.nl
De keramische kunst bloeit in Nederland. Circa 200 keramisten zijn aangesloten bij de Stichting Keramisten Noord-Nederland. Een groot aantal van de keramisten willen samen met collega’s uit andere delen van Nederland en ook uit het buitenland hun werk aan de bezoekers tonen. Zij bieden een grote verscheidenheid aan keramiek, variërend van klassieke pottenbakkerskunst tot moderne sculpturen, van gebruiksgoed tot monumentale objecten.

Programma:

10.00 uur: Markt open voor het publiek.

Vanaf 10.00 uur diverse doorlopende demonstraties en workshops

15.00 uur: Uitreiking van de juryprijzen ‘Keramiekprijs Noord Nederland’* en de ‘Draaiprijs Noord Nederland’**. De jury maakt de namen van de genomineerden bekend en motiveert de keuzes van de winnaars.

16.00 uur: Bekendmaking van vier prijswinnaars uit het publiek die hun toegangsbewijs – voorzien van naam, adres en telefoonnummer – hebben gedeponeerd in de daarvoor bestemde dozen. De 4 prijzen bestaan uit een werkstuk van de genomineerde keramisten die niet éénvan de twee prijzen hebben gewonnen.

1700 uur: Afsluiting van de keramiekmarkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.